Rabu, 25 Mac 2009

aliph

saya tengah cari kasut aliph. ada sesiapa boleh bantu?

13 ulasan:

lanterajiwa berkata...

salam... tuan tulis... tumpang promote tee-shirt ya... =)

T-Shirt Kenangan PERISTIWA PERDANA BULAN MAC

(1) T-SHIRT ANTI PPSMI ( RM30 termasuk biaya pos )

(2) T-SHIRT JANGAN BUNUH BAHASA IBUNDA ( RM25 termasuk biaya pos )

(3) T-SHIRT SIDANG TERGEMPAR DUN PERAK ( RM25 termasuk biaya pos )

(4) T-SHIRT KERANDA 152 ( RM25 termasuk biaya pos )

http://lantera-jiwa.blogspot.com/2009/03/t-shirt-kenangan-peristiwa-perdana.html

deaf_angel berkata...

aliph ni rare ni hehee

rimanilzah berkata...

deaf,
betul tu, bro. jeles tengok member kita tu ada.

my-koleksi berkata...

Salam...tuan blog;

Aku pun mcm kau jg minat tgh cari kasut Aliph, mcm kau sedia maklum lah...kasut tu susah nak dapat. Dulu aku penah jmp dkt bundle kasut, tp malangnya sebelah saja... condition kasut tu pulak teruk sgt. hmmmm... kalau tak aku angkat dah buat koleksi walaupun sebelah.

CD Gaban kau ada tak koleksi...ni koleksi aku tp x lngkap lg
http://my-koleksi.blogspot.com/2008/01/space-sheriff-gavan.html

TQ

rimanilzah berkata...

bro,
kalau aku jumpa cd tu. aku contact ko. stakat ni tak ada.

Jamkoleksi berkata...

Kalau tak salah saya Aliph ni kasut keluaran Bata ya.. sebabnya teringat sekitar 197? saya buat pilihan antara Aliph atau Power. Terima kasih kerana segarkan kembali ingatan saya. TQ.

rimanilzah berkata...

en. azlan,
saya tak pasti. tapi, aliph menjadi kegilaan "rockers" era 80-an dan 90-an.

matakucing berkata...

haih..salam bro..lu pon minat brg2 kuno eh..samalah cam gua..hehe anyway aku pon still cari lagi spesis2 aliph ni haha mmg dah susah nak dpt..tp sapa tau rezeki kan..apa2 nnt saya info kalau ada terjumpa spesis2 aliph lagi.

Tanpa Nama berkata...

hai. di Mudah.com.my ada jual aliph.tapi harga agak tinggi.tapi berbaloi untuk sesuatu barang rare dan vintaj

rimanilzah@yahoo.com berkata...

saya dah minta kurang. tp penjual tak layan.

Tanpa Nama berkata...

masih berminat lg ke?kontek sy 013-3948326-ja.dari koleksi peribadi sy.nk jual sebab nk pakai duit.

huemmai berkata...

Salam Tuan....Tuan boleh tengok koleksi aliph di Blog saya...msg saya dinombor 0199661947>>>teima kasih tuan

ji joi berkata...

Gi loken kat ipoh rm800 aliph size 8